Har fått mail om läckta uppgifter - men finns ingen information om varifrån

Har fått mail om läckta uppgifter - men finns ingen information om varifrån

Ibland kan vissa uppgifter identifieras som läckta (exponerade) men att inte originalkällan finns tillgänglig. Vi kan tyvärr inte kolla upp detta och det du som mottagare av information kan göra är att, om även lösenordet är läckt, byta lösenord på alla system/tjänster där du använt just den mailadressen som användarnamn. Om endast mailen är läckt kan du vara extra uppmärksam på spam och phishingförsök.