Hur åtgärdar jag en sårbarhet?

Det beror på vilken typ av sårbarhet det handlar om och var den finns. I vissa fall kan det räcka att uppdatera mjukvaran eller installera en patch som åtgärdar sårbarheten. I andra fall kan det krävas mer omfattande åtgärder, till exempel att ändra i systemets konfiguration eller byta ut vissa delar av systemet helt.
Det bästa sättet att åtgärda en sårbarhet är att först identifiera den och sedan undersöka vilka åtgärder som behövs för att åtgärda den. I vissa fall kan det vara lämpligt att anlita en professionell säkerhetskonsult som kan hjälpa till med att identifiera och åtgärda sårbarheterna i ditt system.