Hur ser jag till att minska riskerna i framtiden?

Här är några saker som man kan göra för att förhindra att e-postadresser och lösenord läcker:
• Använd starka lösenord som innehåller en kombination av bokstäver, siffror och specialtecken.
• Uppdatera lösenorden regelbundet och använd inte samma lösenord för flera olika konton.
• Använd tvåfaktorsautentisering (2FA) när det är möjligt för att öka säkerheten ytterligare.
• Var försiktig med att lämna ut e-postadressen till okända personer eller webbplatser.
• Använd en säker e-posttjänst som erbjuder kryptering och andra säkerhetsfunktioner.
• Var försiktig med att öppna bifogade filer eller klicka på länkar i mejl från okända avsändare.
• Tänk på att en säkerhetskopia av e-postkontot kan vara bra att ha i händelse av att kontot hackas.
• Samarbeta med ett professionellt cybersäkerhetsföretag för att få råd och hjälp med att säkerställa att e-postadresser och lösenord skyddas på bästa sätt.
• Använd inte samma lösenord till flera olika tjänster.