Jag har återställt mitt lösenord men har inte fått något aktiveringsmail – vad ska jag göra?

Jag har återställt mitt lösenord men har inte fått något aktiveringsmail – vad ska jag göra?

Vissa kunder kan uppleva ett problem med att få sitt registreringsmail och detta beror på inställning hos er mailklient. Börja med att kolla om mailet finns i skräpposten, finns den inte där så har det troligtvis hamnat i karantän. Alla e-postmeddelanden i karantän kan hittas av en administratör i O365-adminpanelen på:

https://protection.office.com/quarantine

Ni kan också ”whitelista” domänen safestate.com så att e-postmeddelanden inte hamnar i karantän utan direkt i er inbox.
https://docs.microsoft.com/en-us/microsoft-365/security/office-365-security/quarantine-email-messages?redirectSourcePath=%252farticle%252f4c234874-015e-4768-8495-98fcccfc639b&view=o365-worldwide

Skulle du fortsatt ha problem, fyll i formuläret nedan så återkopplar vi så snart vi kan.