Jag vill utnyttja min rabatt på Secifys tjänster – hur gör jag?

Jag vill utnyttja min rabatt på Secifys tjänster – hur gör jag?

Rabatterna gäller på hela Secifys tjänsteportfölj exempelvis, men inte uteslutande penetrationstester, SOC (Security Operations Center), konsulttjänster, etc. Vill du utnyttja din rabatt så skapar du ett ärende till vår support via knappen nedan. En partneransvarig kommer då att kontakta dig så fort den kan.