Vad är nästa steg efter phishingtestet. Hur gör jag för att minska risken att någon klickar i framtiden?

Vad är nästa steg efter phishingtestet. Hur gör jag för att minska risken att någon klickar i framtiden?

Det finns flera saker du kan göra för att minska risken för att någon i ditt företag klickar på en phishing-länk.

Här är några tips:

1. Informera alla anställda om phishing och vad de ska tänka på när de mottar okända e-postmeddelanden eller meddelanden via sociala medier.
2. Se till att alla använder starka och unika lösenord för alla online-konton.
3. Installera grundläggande säkerhetsprogram på alla företagsdatorer för att skydda mot skadlig kod och malware.
4. Var uppmärksam på tecken på phishing, såsom okända avsändare eller länkar som inte stämmer överens med webbadressen.
5. Övervaka dina företags online-konton regelbundet för att se om det har gjorts okända transaktioner eller förändringar.
6. Aktivera tvåfaktorsinloggningar där det finns möjlighet.
Genom att följa dessa tips kan du minska risken för phishing-bedrägerier och skydda ditt företag och dess anställda mot skadlig kod och malware.