Vad menas med PII disclosure?

PII står för "personally identifiable information", vilket innebär information som kan användas för att identifiera en specifik individ. "PII disclosure" refererar till när sådan information avslöjas eller läcker ut på ett sätt som kan vara skadligt för den enskilda individen. Det kan inkludera allt från namn, adress, telefonnummer och personnummer till mer känsliginformation som hälsotillstånd, ekonomisk information eller andra personliga detaljer. Sårbarheten "PII disclosure" inträffar när denna känsliga information exponeras eller delas oavsiktligt eller obehörigt, vilket kan leda till identitets stöld, bedrägeri, eller andra former av missbruk. Men det behöver inte vara någon stor risk då systemet oftast markerar detta som false positive. Alltså att verktyget av misstag varnar för detta på grund av att det inte förstår vilken data som är viktig för dig.