Vad ska jag göra med resultatet?

När en webbsidebesiktning är klar får du vanligtvis ett dokument med resultatet. Dokumentet bör innehålla en lista över alla sårbarheter och brister som har identifierats, tillsammans med en beskrivning av varje sårbarhet och hur den kan utnyttjas av en angripare.
Dokumentet bör också innehålla förslag på åtgärder som du kan vidta för att åtgärda sårbarheterna och förbättra säkerheten i din webbplats eller webbapplikation. Efter att du har fått resultatet från webbsidebesiktningen är det viktigt att du granskar dokumentet noga och vidtar de åtgärder som rekommenderas för att åtgärda sårbarheterna. Genom att göra detta kan du säkerställa att din webbplats eller webbapplikation är så säker som möjligt.